Test mobil 3
I vår har vi haft några skolklasser som övernattat hos oss. Roligt!
De har spelat pingis, basket, fotboll, dart och biljard. Lagat mat tillsammans, grillat, haft quiz och sjungit. De har också varit nere vid sjön och badat och promenerat i skogen!
Vårt Skolhus passar perfekt för sällskap som vill umgås tillsammans!
Läs hela inlägget »
I dessa tider med Corona virus så har vi tyvärr fått många avbokningar och så är det ju på många boenden och anläggningar just nu. Vi ser ändå positivt på framtiden och pysslar om vårt gamla skolhus i väntan på bättre tider. 
Nya sommarblommor i lådorna måste det ju bli i alla fall!
Vi är också glada för det är så många husbilar som redan har hittat till oss!
 
Läs hela inlägget »
Nu har vi färdigställt åtta ställplatser för husbilar på en del av "skolgården". Toalett och dusch finns i källaren på skolhuset och det kostar 150kr/natt inkl. el.
Vi hoppas att många hittar till oss och vill stanna några nätter!
Läs hela inlägget »
I källaren är det full aktivitet! Den gamla bastun håller på att få nytt liv med ny inredning och nytt aggregat, ska vara färdigställt den 1 maj.
Man kan boka en em/kväll med tillgång till kök, gymnastiksal, biljardrum och bastu för 350kr/timme. Endast bastun 150kr/timme. Välkomna!
Läs hela inlägget »

Februari 2020

I Kjells snickarverkstad är arbetet med grillstugan i full gång! Målet är att den ska vara klar i början av maj och vi hoppas att den kommer att bli flitigt använd av våra gäster!
Man kan elda med kol eller ved och grilla sin mat eller bara mysa tillsammans. Den är ju också mygg och knottfri!
Läs hela inlägget »

Januari 2020

Idag fick vi vårt samlade betyg från Booking för 2019. Tack till alla gäster som betygsatt oss! Vi är väldigt glada för er uppskattning!
Läs hela inlägget »

December 2019

Fredagen den 13 december blev en lyckodag för oss! Vi fick ta emot 2:a pris för "Årets företagssatsning i Trivselbygden 2019". Detta är vi väldigt glada och stolta över! Tack till Trivab och Mjöbäcks Sparbank!
Läs hela inlägget »

November 2019

Till våren kan vi erbjuda åtta ställplatser för husbilar! Nu har vi grävt ner kablar till laddstolpar och belysning.

Läs hela inlägget »

Oktober 2019

I somras fick vi frågan om det finns en tvättmaskin i huset och nu har vi fixat en! Pojkarnas gamla omklädningsrum i källaren passade bra att göra om till tvättstuga.
En tvätt kostar 40kr inkl. tvättmedel.

Läs hela inlägget »

"Efter 30 år samlas Mölndals Vokalensemble  i varsamt renoverade och karaktärsfulla  Kalvs Skolhus. Vi fick ett fantastiskt återseende och sången klingade som aldrig förr!
Huset var perfekt för 24 personer, gott om plats i köket att både laga mat och äta och flera samlingslokaler för olika behov. Vi  övade i gymnastiksalen, såg på gamla bilder i en av skolsalarna  och dansade vals till dragspel i biljardrummet…
Orten Kalv har en speciell atmosfär med oerhört vacker natur för fina promenader, och det går att bada i Kalvsjön några stenkast bort. Tack också  för ett vänligt och lyhört värdskap!  Vi kände oss mycket  väl mottagna och kommer gärna igen."

Läs hela inlägget »