Test mobil 3

Februari 2021

Just idag känns det som om våren är på väg då vi har ca 10 plusgrader.
För en vecka sedan var vi ute på Kalvsjöns is och fiskade och då var det ca 10 minusgrader. Vi fick ingen fisk men goda kanelbullar bakade på plats!

Läs hela inlägget »

Januari 2021

Nu längtar vi efter ljusare tider!
En tillbakablick på sommarens kanotpaddling på Kalvsjön. Solen bränner på ryggen och vattnet i Kalvsjön är spegelblankt, underbart! 
Vi hoppas på många sådana dagar under året som kommer!

Läs hela inlägget »

November 2020

Tanken är att vi ska ha öppet våra ställplatser under hela året. Vi får se om det blir möjligt beroende på hur mycket snö det kommer i vinter.
Husbilarna fortsätter iallafall att komma även i november månad!
Läs hela inlägget »

Oktober

Strax bredvid Skolhuset finns ett hägn med kronhjortar. Ta en promenad på den gula slingan så finns det chans att få se dem!
Läs hela inlägget »

September 2020

När det skrivs sådant här i gästboken blir man glad! Vi har haft två konfirmandgrupper hos oss i september och det kommer två grupper till under hösten. Väldigt roligt att de återkommer i år igen!
Läs hela inlägget »

Augusti 2020

Vi gör nu om "Lilla salen" till ett familjerum med två våningssängar och en bäddsoffa. Det gör att vi nu kan ta emot större grupper och även fördela gästerna bättre i huset.
Vi ser fram emot hösten och det är roligt att vi fått in fler bokningar!
Det kommer några konfirmandgrupper, kompisgäng, 50-års kalas och företag.  Välkommen att boka du också!
Läs hela inlägget »
Denna sommaren har verkligen inte varit som den förra! För ett år sedan var vi fullbokade under hela juli månad men nu har vi haft betydligt färre gäster i Skolhuset p.g.a. Corona pandemin.
Att semestra i husbil är däremot väldigt populärt just nu. Vi har haft många husbilsgäster på våra ställplatser på skolgården. Jätteroligt att de hittar till oss i Kalv och vi har fått mycket positiv respons!
Läs hela inlägget »
I vår har vi haft några skolklasser som övernattat hos oss. Roligt!
De har spelat pingis, basket, fotboll, dart och biljard. Lagat mat tillsammans, grillat, haft quiz och sjungit. De har också varit nere vid sjön och badat och promenerat i skogen!
Vårt Skolhus passar perfekt för sällskap som vill umgås tillsammans!
Läs hela inlägget »
I dessa tider med Corona virus så har vi tyvärr fått många avbokningar och så är det ju på många boenden och anläggningar just nu. Vi ser ändå positivt på framtiden och pysslar om vårt gamla skolhus i väntan på bättre tider. 
Nya sommarblommor i lådorna måste det ju bli i alla fall!
Vi är också glada för det är så många husbilar som redan har hittat till oss!
 
Läs hela inlägget »