Test mobil 3

Vi är så glada för alla gäster som hittar till oss i Kalv! Vi är också tacksamma för alla fina ord som skrivs i vår gästbok. Hoppas att många av er besöker oss igen! 

Läs hela inlägget »

Nu har vi byggt färdigt för denna gången! En fin altan som invigdes av ett ungdomsgäng med ledare från Husqvarna församling. Vi hoppas att många gäster ska trivas där i sommar!

Läs hela inlägget »

Det är denna udden i Kalvsjön som är förlaga till vår logotype. Udden kan man se om man är på badplatsen och går mot campingen
utmed sjön. Den fanns också med på skoltröjorna som man kunde
köpa som elev i Kalvs skola på 70-talet.

Läs hela inlägget »

Nu är pergolan på plats! Klätterväxter ska inhandlas och planteras bara nätterna blir frostfria. Vi har det bra som har egna snickare i familjen. Kjell och Tord har gjort ett bra jobb, precis som de gjorde med grillstugan förra våren!

Läs hela inlägget »

Hyr en cykel och utforska omgivningarna! Ta en tur till Klevs Gästgiveri eller till Backa loge och ta en fika i sommar. Vi har nu köpt in några cyklar för uthyrning. 

Läs hela inlägget »

Februari 2021

Just idag känns det som om våren är på väg då vi har ca 10 plusgrader.
För en vecka sedan var vi ute på Kalvsjöns is och fiskade och då var det ca 10 minusgrader. Vi fick ingen fisk men goda kanelbullar bakade på plats!

Läs hela inlägget »

Januari 2021

Nu längtar vi efter ljusare tider!
En tillbakablick på sommarens kanotpaddling på Kalvsjön. Solen bränner på ryggen och vattnet i Kalvsjön är spegelblankt, underbart! 
Vi hoppas på många sådana dagar under året som kommer!

Läs hela inlägget »

November 2020

Tanken är att vi ska ha öppet våra ställplatser under hela året. Vi får se om det blir möjligt beroende på hur mycket snö det kommer i vinter.
Husbilarna fortsätter iallafall att komma även i november månad!
Läs hela inlägget »

Oktober

Strax bredvid Skolhuset finns ett hägn med kronhjortar. Ta en promenad på den gula slingan så finns det chans att få se dem!
Läs hela inlägget »